Kommande programpunkt

Att nå en ung och kräsen målgrupp!

Högskolan Kristianstad och C4 Shopping har mer gemensamt än man tror. Båda har ett brett utbud under samma tak. Båda marknadsför sig mot en ung målgrupp med många olika intressen. Och båda har hård konkurrens från andra aktörer. Men hur blir man attraktiv? Och hur når man ut med ett spretigt utbud till en ung målgrupp som dessutom kan vara väldigt kräsen?

Högskolan Kristianstad har gått från att vara relativt okänd till att bli Sveriges mest sökta högskola med nästan 40 000 sökande. För snart två år sedan öppnade C4 Shopping en mötesplats i Kristianstad med butiker, restauranger och gröna oaser under ett och samma tak. Inför öppningen hördes både positiva och negativa röster.

Lyssna på Malin Malmsten från Högskolan Kristianstad och Daniel Eklund från C4 Shopping om deras utmaningar, resa och hur de har lyckats. Jenny Hultman är morgonens moderator.

Först till kvarn!

Vi har 45 platser till förfogande och det är först till kvarn som gäller.
De som anmäler sig efter att de 45 platserna är fullsatta hamnar på en reservlista vid eventuella återbud.

OBS! Anmälan är bindande. Utebliven, ej avregistrerad, närvaro faktureras.

Datum: 2020-11-11
Plats: Glashuset (hus 7) på Högskolan Kristianstad
Kostnad: Medlemmar 100 kr övriga 150 kr vilket betalas på plats, endast Swish betalning
Sista anmälningsdag: 2020-11-09

Medlem?

16sep

VÄLKOMMEN till en härlig eftermiddag på Golfklubben och Absolut Home i vackra Åhus!

Speeddating med Henrik Persson Ekdahl

29maj

Ny hemsida

24maj

Berättelsen om Wanås Restaurant Hotell

09maj

Ditt personliga varumärke

”Att öppna ett sånt – ställe i Österslöv? Det går aldrig!”