Guldäpplet

Guldäpplet är en tävling som uppmärksammar företag eller organisationer som gjort framstående reklam- och marknadsföringsinsatser under året. Syftet med priset är att lyfta fram bra exempel på hur företags problem och utmaningar kan lösas med hjälp av kreativ kommunikation. Vinnaren av Guldäpplet ska vara en förebild och präglas av nytänkande i sitt marknadsföringsarbete som andra kan bli inspirerade av. Juryn ser på förmågan att lösa företagens problem och utmaningar med hjälp av kreativ kommunikation och marknadsföring, men bedömer också bidragen utifrån strategiska, ekonomiska och kommunikativa resultat.

Nu är det klart vilka som är nominerade till det ärofyllda priset Guldäpplet. Bland många starka bidrag har juryn utsett tre nominerade. De nominerade till Guldäpplet och vinnaren till Årets Uppstickare får med spänning vänta tills vinnarna presenteras på Guldjubel.

Vinnare av Guldäpplet 2020 är:

Kampanj: DUFFY – VARUMÄRKESBYGGANDE KAMPANJER
Företag: Theorema Scandinavia AB
Byrå: Exakta Creative

NYHET: Årets uppstickare!

Även små marknadsföringsinsatser kan ge stor uppmärksamhet… Med utmärkelsen ”Årets uppstickare” vill vi uppmärksamma små galna idéer, nya grepp och nytänkande i den lilla skalan och uppmanar företag med liten marknadsföringsbudget att söka. Märk ansökan med ”Vi vill bli Årets uppstickare!”

Vinnare av Årets Uppstickare 2020 är:

Kampanj: UPPLEV VATTENRIKET
Företagsnamn: Vattenriket
Byrå: INFAB Kommunikation

Vilka får delta i tävlingen?

Alla företag med en marknadsavdelning eller huvudverksamhet i nordöstra Skåne får delta i tävlingen om Guldäpplet och Årets uppstickare. Företag från övriga delar av Sverige är endast tillåtna att delta i tävlingen då de har sin reklam- eller kommunikationsbyrå i nordöstra Skåne. Det kan både vara företaget och reklam- eller kommunikationsbyrån som tävlar. Företag som inte använt sig av reklam- eller kommunikationsbyrån är också välkomna att lämna in bidrag och tävla. Tävlande som har använt en reklam- och kommunikationsbyrå tävlar tillsammans med byrån. Både företag och reklam- och kommunikationsbyrå kommer nämnas vid en eventuell nominering eller vinst.

Kommande programpunkter

17
Feb

Kommande programpunkt

HUR SKAPAR DU MÖJLIGHETER OCH TAR TILLVARA PÅ DEM