Tin Josefsdotter

Yoga & Vänner

Ägare, verksamhetsutvecklare och yogalärare på Yoga & Vänner.

Marknadsföreningen är ett fantastiskt nätverk för att knyta kontakter och fånga upp möjligheter och idéer. Träffarna ger mig alltid ny kunskap, inspiration, energi och håller mig uppdaterad om vad som händer i regionen.

Gunilla Olsson

Folkuniversitetet

Vice ordförande

Verksamhetsutvecklare och säljare med inriktning företagsutbildningar.
Samordnar utbildningar inom näringslivet, organisationer & myndigheter.

Marknadsföreningen är en härlig positiv förening att vara delaktig i med ett kreativt och roligt styrelsearbete med högt i tak där alla idéer spånas vidare på.
Att aktivt kunna påverka och nätverka i ett bra forum som ger ingångar till nya samarbeten med olika partners i Nordöstra Skåne.

Jane Oredsson

Sparbanken Skåne

Sekreterare

Marknadskoordinator på Sparbanken Skåne

För mig är Marknadsföreningen ett lättsamt sätt att både skapa nya men också vårda befintliga relationer samtidigt som jag ges möjligheten att lyssna till intressanta och inspirerande personer. Att vara en del av styrelsen ger utlopp för kreativitet där vi har fantastiskt kul ihop!

Lisa Källström

Högskolan Kristianstad

Vice sekreterare och juryordförande Guldäpplet

Universitetslektor (forskare och universitetslärare) i Företagsekonom, inriktning marknadsföring på Högskolan Kristianstad. Expert på platsmarknadsföring.

Marknadsföreningen ger mig möjlighet att nätverka med praktiker och det lokala näringslivet, vilket ger mig inspiration till både undervisning och ny forskning. Genom marknadsföreningen får vi på Högskolan Kristianstad också möjlighet att dela med oss av vår kunskap och kan bidra till samhället.

Cecilia Nilsson

CN ekonomibyrå

Kassör

Driver CN Ekonomibyrå i Skåne AB.

Marknadsföreningen ger möjlighet till att nätverka och skapa nya inspirerande kontakter.

Niclas Lindblad

Österlenbryggarna

VD på Österlenbryggarna, ett familjeföretaget som grundades 1953

För mig betyder Marknadsföreningen inspiration, gemenskap och en möjlighet att ta del av nya kunskaper och tendenser som kan appliceras i både företag och privat.

Karl-Axel Hill

Owner

Ledamot

Livsnjutare 50 % och på övrig tid ägnar jag åt uppdrag i mitt företag Karl-Axel Hill Consulting med uppdrag åt företag och organisationer inom ledning, styrning, utveckling, innovation, energi.

Nätverk, kontakter, intressanta möten och föreläsningar

Maria Béres

The Absolut Company

Ledamot

Kommunikationsansvarig på The Absolut Company i Åhus med ansvar för intern och extern kommunikation, företagsbesök och event. Titel: Corporate Affairs & Communications Manager

Marknadsföreningen är ett forum som ger oss och andra medlemsföretag fantastiska möjligheter att synas och skapa värdefulla kontakter. En solid plattform som tillsammans med alla medlemmar erbjuder bred erfarenhet och kunskap samt innovativa och inspirerande utbyten.

Niklas Fagerström

Bohlins Grafiska

Ledamot

Äger och driver Bohlins grafiska sedan 2006.
Jag har arbetat med försäljning och marknadsföring i princip hela mitt yrkesverksamma liv.

Marknadsföreningen är en fantastisk plattform för att skapa nya kontakter. För mig handlar det om att göra business.

Kommande programpunkter

Tomt just nu!