Kommande programpunkt

Möt Istvan Béres – VD för den internationella succén DanAds!

Börja dagen med ett inspirerande frukostevent där du får träffa Istvan Béres, en serieentreprenör som sedan 2013 står som medgrundare och VD för den internationella succén DanAds. Företaget arbetar med några av världens största publicister och medieägare såsom Washington Post, Tripadvisor, Bloomberg och Newscorp med att optimera deras annonsaffär.

Istvan har även byggt upp Nordens största multimediakedja Skivlagret och jobbat med flera internationella kändisappar för bl a. Zlatan, Messi och Robert Lewandowski. 2021 utnämndes Istvan till ”Årets Pionjär” i södra Sverige vilket är en del av Kung Carl XVI Gustafs pris ”Årets Nybyggare”.

Eventet gästas även av Christer Persson grundare av kommunikationsbyrån Zanshin kommunikation.

Datum: 2022-06-02
Plats: Kristianstad Arena i lunchrestaurangen på plan 2. Frukostmingel fram till 08.00, följt av presentation och intervju/frågestund.
Kostnad: Medlemmar 100 kr, övriga 200 kr. Betalas på plats
Sista anmälningsdag: 2022-05-30

Medlem?

Jag har tagit del av integritetspolicyn

20apr

Frukostmöte med guldkant: En hyllning till god kommunikation!

24mar

Möt nya flygbolaget mellan Kristianstad Österlen Airport och Stockholm Bromma

03mar

Bidrag till Guldäpplet & Årets uppstickare

14dec

Medlemsevent på Kippers

Skånes Djurparks VD om företagande, storytelling och talanghantering

Framtidsspaning inom marknadsföring och konsten att marknadsföra en stad!