Möt Istvan Béres – VD för den internationella succén DanAds!

Börja dagen med ett inspirerande frukostevent där du får träffa Istvan Béres, en serieentreprenör som sedan 2013 står som medgrundare och VD för den internationella succén DanAds. Företaget arbetar med några av världens största publicister och medieägare såsom Washington Post, Tripadvisor, Bloomberg och Newscorp med att optimera deras annonsaffär.

Istvan har även byggt upp Nordens största multimediakedja Skivlagret och jobbat med flera internationella kändisappar för bl a. Zlatan, Messi och Robert Lewandowski. 2021 utnämndes Istvan till ”Årets Pionjär” i södra Sverige vilket är en del av Kung Carl XVI Gustafs pris ”Årets Nybyggare”.

Eventet gästas även av Christer Persson grundare av kommunikationsbyrån Zanshin kommunikation.

Datum: 2022-06-02
Plats: Kristianstad Arena i lunchrestaurangen på plan 2. Frukostmingel fram till 08.00, följt av presentation och intervju/frågestund.
Kostnad: Medlemmar 100 kr, övriga 200 kr. Betalas på plats
Sista anmälningsdag: 2022-05-31
Antal anmälda: 24

06dec

Medlemsevent – Smakupplevelse

Hur överlever bilbranschen i stark förändring?

Sponsring som marknadsföring

Bygg starka varumärken med fokus hållbarhet

14jul

Inbjudan till Åhus Beachhandboll