24mar

Möt nya flygbolaget mellan Kristianstad Österlen Airport och Stockholm Bromma

För att vårt område ska bibehålla attraktivitet och vara ett levande samhälle för såväl företagare som privatpersoner är bra infrastruktur och i synnerhet flyg en väldigt viktig pusselbit. Möt Jonas Haak, VD för flygplatsen, Carl-Henrik Dahlqvist, Entreprenör inom hospitality, Magnus Larsson, Bas-kapten och Amanda Björk, Sales Manager.

”Skåneflyg blir vårt allas flyg – vi har valt att göra denna satsning tillsammans – nu vill vi bygga innehållet tillsammans med företagare och boende i vårt område, där vi ser framför oss ett starkt samarbete både vad gäller marknadsföring, exponering och biljettköp.” Skåneflyg presenterar företagserbjudande, flygplanstyp, avgångar och vill såklart lära känna er. Frukosteventet genomförs av Marknadsföreningen i Nordöstra Skåne i samarbete med Platsorganisationen i Åhus.

Datum: 2022-03-24
Plats: Kristianstad Österlen Airport, Everöd
Kostnad: Medlemmar 100 kr, övriga 150 kr - betalas på plats. Endast swishbetalning. Frukost ingår.
Sista anmälningsdag: 2022-03-21

20apr

Frukostmöte med guldkant: En hyllning till god kommunikation!

03mar

Bidrag till Guldäpplet & Årets uppstickare

14dec

Medlemsevent på Kippers

Skånes Djurparks VD om företagande, storytelling och talanghantering

Framtidsspaning inom marknadsföring och konsten att marknadsföra en stad!

02sep

Frukostmöte med guldkant